Проектування

Проектування

Комфортне проживання або перебування в будинку, квартирі чи офісі залежить від кліматичного інженерного обладнання, умілого його монтажу та особливо його проектування.

Перше з чого необхідно розпочати будь-який рух по використанню кліматичного обладнання - це проектування. Якісне проектування кліматичного обладнання дасть можливість отримати найкращий результат його використання.

В основному розділяють 3 напрямки:

  • проектування опалення;
  • проектування вентиляції;
  • проектування кондиціювання.

Для чого необхідний проект? По-перше перед формуванням технічного завдання, Ви можете сформувати бачення того що бажаєте отримати та співставити його з реальністю.
Якщо детально, то проект необхідний для:

  • підбору необхідного обладнання, його потужності, розмірів, розміщення;
  • підбору матеріалів в необхідній якості, його розмірів та кількості;
    Все це буде впливати на загальну якість роботи як окремих агрегатів так і системи в цілому.

Також можна співставити вартість обладнання різних виробників та його характеристики: розміри, шум, довговічність, гарантію, ціну, країну виробника та можливість ремонту.
Проект також дасть змогу отримати креслення для візуалізації розміщення обладнання, щоб краще зрозуміти скільки воно місця буде займати та чи вписується це в загальний дизайн.
Велика перевага проекту в тому, що наявність попередньо узгодженого рішення економить час на місці будівництва чи ремонту для всі хто на ньому проводить роботи. Це все дозволяє зекономити на часі за який потім потрібно буде платити робітникам.
Попередні узгоджені рішення дозволяють уникнути помилок та перероблення чи коректування на місці, що не тільки економить час, а й ресурси а отже і кошти.

Як користуватися проектом та скоротити час на пошук потрібної інформації?

детальніше