Послуги

Послуги - це основний продукт всіх інженерних компаній. На рівень послуг інженерною компанією може впливати багато факторів.

Основні критерії по яким можна охарактеризувати інженерну компанію

Основне - це вид послуг, які надає компанія. Це може бути:

Найпростішим звичайно є продаж, але навіть наявність хороших менеджерів, які дадуть відповідь на питання, або за дадуть правильні питання для того щоб людина, яка не орієнтується змогла розповісти що їй потрібно та пояснити в чому різниця між різною продукцією та виробниками - є великою перевагою і без сумніву виводить таку роботу компанії на вищий рівень.

Проектування на сьогоднішній день дуже відрізняється від колись поставлених стандартів СССР та європейських норм на сьогодні. І багато з проектувальників не зовсім займаються своєю роботою, оскільки їх відповідальність на невеликих об’єктах ніяк не регламентується та береться під особисту відповідальність організації, що на думку більшості не зовсім правильно. На це вливає багато факторів, але основні це жадібність з двох сторін як замовника так і директора фірми. Досить складно на даний момент знайти або ж обучити хорошого інженера, який би орієнтувався в особливостях різного виду обладнанні, не кажучи вже про бренди. Але дана особливість можливо не є на першому місці, але лежить в основі.

Монтаж кліматичного обладнання має багато особливостей і не всі організації, які працюють на ринку можуть дозволити собі таку розкіш. Як правило, монтаж здійснюють обладнання, яке спроектувала та продала фірма. Є специфічне обладнання, яке не навіть досвідчений спеціаліст не завжди може не те що налаштувати, але й змонтувати. Такі складнощі як правило, через відсутність кваліфікації, спеціальних знань та не менш важливо спеціального обладнання.

Сервіс взагалі величезна розкіш, яка можливо є в рекламних заголовках, але реально за невідоме обладнання чи монтаж мало хто хоче братись, тим більше це менш прибутково. Але вкладаючи не малі гроші в специфічне обладнання завжди потрібно уточнювати наявність гарантії, в кращому випадку не магазином а виробником, який має офіційне представництво або підряджену організацію, яка за це відповідає і знаходиться саме у Вашому місті.

Ремонт як сервіс залежні речі, тому якщо існує перша інстанція в більшості випадні наявна і наступна. Ремонт і сервіс кліматичної техніки, процедури, які обов’язково повинні бути присутні. І заздалегідь уточніть у Вашого продавця ці речі і не просто що вони є, хто, куди, коли і скільки?

В цьому розділі є необхідна інформація для того, щоб знайти відповіді на потрібні питання.

Як користуватися проектом та скоротити час на пошук потрібної інформації?

детальніше